Jeg har bl.a uddannet mig hos:

Københavns Gestalt Institut År 2012 - 2016                                                                  
Kognitivt Psykologcenter År 2006 - 2010
Holbæk Lærerseminarium År 1996 - 2000


Eksam. Psykoterapeut og Coach - og folkeskolelærer. Og har hertil bl.a. uddannelse inden for områderne afhængighed, NLP og mindfulness.

41 år gammel, og bor sammen med min kæreste Thomas i København. Gennem mit voksenliv har jeg beskæftiget mig med, og arbejdet med mennesker i mange forskellige livssituationer. 

Arbejder idag som selvstændig Psykoterapeut, og er optaget af de stress-, udviklings- og belastningsproblematikker, der følger med livet i vores moderne samfund.

Underviser på Kognitivt Psykologcenter, har aftale med Kalundborg Misbrugscenter omkring terapi for unge med misbrugsmæssige udfordringer, superviserer - og er tilknyttet undervisergruppen på Københavns Gestalt Institut.

Har gennem en 10 årig periode haft drevet UngPro, og arbejdet med sårbare unge og deres familier. Hertil lavet opsøgende arbejde, arbejdet i specialklasse og med håndtering af stress og belastning.

Er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og følger deres etiske og faglige retningslinjer omkring supervision, egenterapi, tavshedspligt mv.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din situation.